Consultatii biorezonanta

Consultatii Biorezonanta Sibiu

Bun venit la Consultatii Biorezonanta Sibiu!greenapple

Ne bucuram de interesul aratat pentru firma noastra / Consultatii Biorezonanta! Scopul nostru principal este de a-i ajuta pe oameni! Biorezonanta este o metoda alternativa  a medicinei clasice. Prin biorezonanta va putem face o prediagnosticare completa si precisa a bolilor, chiar si in faza lor de debut. De asemenea putem face terapie prin biorezonanta

Oferta lunii:
O consultatie completa (toate organele si sistemele principale din organism)
99 lei
O consultatie pe un organ
30 lei
50% reducere pentru pensionari, someri si copii

E mult mai bine sa previi imbolnavirea decat sa tratezi boala.

 

O consultatie costa 99 lei

In urma diagnosticarii se recomanda tratament pentru o luna, iar dupa tratament se recomanda o a doua consultatie pentru a vedea evolutia fiecarui pacient in parte. Se compara organele de dinainte de tratament cu cele de dupa de tratament pentru a vedea imbunatatirile( imbunatatiri toata lumea are dupa o luna de tratament, depinde de la o persoana la alta cat de mari sunt imbunatatirile).A doua consultatie costa 50 lei, iar a treia (daca mai este cazul) este gratuita.

Aparatul cu biorezonanta determina cauzele problemelor de sanatate si factorii de risc la care e predispus pacientul. Prin terapia cu biorezonanta se face reechilibrare energetica si se stimuleaza puterea naturala a corpului de autovindecare.

Despre Consultatii Biorezonanta

 

Biorezonanta face parte din medicina cuantica, energetica si se bazeaza pe faptul ca fiecare organ , fiecare celula emite un camp electromagnetic care poate fi perceput de aparate speciale. Informatia primita de la pacient e transmisa calculatorului si prelucrata.
In baza de date se afla, in functie de sex , varsta si grupa de sange, cate un organ etalon, sanatos si toate bolile posibile ale organelor controlate. Prin analiza comparativa apare diagnosticul cu o precizie de peste 90 %.
Aparatul poate depista dezechilibrele energetice, care genereaza boli. De aceea se pot depista bolile chiar si in faze de debut, inainte sa apara simptomele. Se pot verifica intr-o singura sedinta toate organele si sistemele din organism.

 

Despre Rezultate

In timpul consultatiei pacientii pot urmari pe un monitor color cum se desfasoara tot controlul.rezultatebiorezonanta2
Rezultatele le primesc pe loc impreuna cu un set de imagini color, scoase la imprimanta, cu organele si sistemele analizate. Se primeste si o fisa de consultatie unde sunt scrise toate afectiunile descoperite.
rezultatebiorezonanta1

Procedura pentru o Consultatie

  • Nu este nevoie de o pregatire prealabila a pacientului.
  • Nu trebuie sa se dezbrace sau sa fie nemancat.
  • Se poate face in orice moment al zilei si dureaza  25 -50 de minute.

Pacientul nu trebuie sa aiba asupra sa telefon mobil, ceas sau bijuterii magnetice. Trebuie sa stea pe un scaun, relaxat cu niste casti pe urechi care au inductorii biomagnetici. Restul il face aparatul si medicul specialist.

Despre Tratamentgreenleave

In functie de factorii de risc care sunt descoperiti se prescrie o reteta cu produse 100% naturale,  care sa acopere toate afectiunile pe cat posibil.

Un singur produs merge cu efect benefic pe mai multe organe odata.

O reteta contine cca.4 produse si ajunge pentru o luna sau o luna si jumatate. in functie de afectiuni o reteta poate costa  intre 100 si 400lei.

Produsele nu au reactii adverse si contraindicatii, nu dau dependenta. Rezultatele lor se pot vedea la urmatorul control, si desigur pacientul se simte mai bine.