Consultatii biorezonanta

Biorezonanta – pe intelesul tuturor

Este demonstrat si recunoscut stiintific ca orice organism emite un camp electro- magnetic. Aceste campuri elctromagnetice contin informatii(exact ca la radio sau tv).

Corpul uman si fiecare celula a sa emit un camp electro magnetic de joasa frecventa. Aceasta frecventa informationala poate fi masurata.

In baza de date a programului cu care se lucreaza exista in functie de sex, varsta si grupa de sange cate un organ model, etalon, ce se integreaza intre niste valori standard.

Tot in baza de date sunt stocate toate disfunctiile si afectiunile care pot aparea la un organ sau sistem.Se compara valorile frecventelor organului scanat cu ceea ce exista in baza de date si aparatul ne da un diagnostic cu o precizie de cca. 90 %.

De exemplu un sistem osos cu o structura puternica are alti parametri energetici decat un sistem osos poros, friabil. Sau un pancreas sanatos are o alta frecventa fata de unul disfunctional.

Se poate face o analiza calitativa a organelor din punct de vedere structural si functional. In acelasi mod se pot descoperii si parazitii, care au propriul camp vibrational.

Aparatul nu tine loc de investigatii de specialitate pe anumite organe – in cazuri deosebite medicii nostri recomanda consultarea specialistului corespunzator – dar poate prediagnostica rapid orice problema si castiga acel timp de care de multe ori atarna viata unui om.

De asemenea aparatul e foarte eficient in prevenirea imbolnavirii, deoarece poate depista un dezechilibru chiar inainte ca simptomele bolii sa apara.

Prin biorezonanta se pot analiza toate organele si sistemele organismului pana la nivel de tesut sau chiar celula. O consultatie medie dureaza cca. 30 min. si pacientul pleaca cu o situatie generala despre starea sanatatii sale, in care sunt evidentiati factorii de risc la care e predispus organismul sau.

Metoda de investigare e rapida, nedureroasa si fara riscuri.

Rezultatele diagnosticarii sunt scoase la imprimanta si sunt stocate in memoria calculatorului. Astfel se poate monitoriza evolutia fiecarui pacient in parte.

Diana Palotas

Consultant biorezonanta si tratamente naturiste