Consultatii biorezonanta

E bine sa stii sau sa nu stii ce boala ai​?

Unii oameni considera ca e mai bine sa nu stii ce boala ai. Se bazeaza pe faptul ca odata ce stii subconstientul se activeaza in acea directie si boala se poate agrava si mai mult. E adevarat ca sanatatea e foarte mult influentata de gandire si de subconstient.

E foarte important cand va ganditi la propria persoana sa va priviti ca fiind o persoana sanatoasa, chiar daca aveti o boala incurabila.

E important sa va concentrati pe sanatate, nu pe boala!

Dar faptul ca nu stii ce boala ai, asta nu inseamna ca boala si dispare de la sine. Ideal ar fi sa fie descoperita inca dinainte ca simptomele sa apara, inainte ca ea sa devina cronica. In anumite boli cea mai importanta arma impotriva lor este timpul. Cu cat sunt descoperite mai repede, cu atat sansele de vindecare sunt mai mari.

De aceea insist ca oamenii ar trebui sa-si faca macar o data pe an o evaluare globala a starii lor de sanatate. Cea mai simpla testare a sanatatii se poate face prin biorezonanta. E un consult rapid, nedureros si neinvaziv .

Pot apela la acest serviciu toate categoriile de varsta , inclusiv copii si femeile gravide. Cel mai important lucru la un asemenea control este ca boala poate fi prevenita.

Biorezonanta percepe dezechilibrele energetice care genereaza boli si astfel se poate descoperi riscul sau predispozitia spre o anumita boala, chiar inainte ca ea sa se instaleze. Tot prin biorezonanta se poate face si reechilibrarea energetica.

De asemenea , dupa un consult se primeste o reteta personalizata cu produse 100% naturale, recomandata in functie de principalii factori de risc care apar in organism. Tratamentul naturist nu are contraindicatii sau reactii adverse.

Astfel nu incercam sa tratam o disfunctie si sa dereglam alte aparate sau organe. Nu declansam un

lant nenatural de reactii chimice. Tot tratamentul naturist sustine puterea corpului de autovindecare.

E bine sa stii ce ai, sa nu te lasi demoralizat de boala, sa gandesti pozitiv, sa ai toata increderea ca tratamentul pe care il urmezi te va face sa te simti excelent si sa te concentrezi pe micile placeri care te inconjoara la tot pasul. Restul, inclusiv sanatatea, va veni de la sine.

Diana Palotas
consultant biorezonanta si tratamente naturiste