Consultatii biorezonanta

E mai usor sa previi imbolnavirea decat sa tratezi boala!

Singurul lucru care nu poate fi cumparat cu toti banii din lume este Viata. Prin urmare, tot ce ajuta la mentinerea, prelungirea si infrumusetarea ei reprezinta o investitie inteleapta. Iar lucrul in care merita sa investim cel mai mult este mentinerea sanatatii. Sanatatea este bunul cel mai de pret pe care ni l-a dat Dumnezeu fara sa ne ceara nimic in schimb, si atunci este de datoria fiecaruia dintre noi sa o ingrijim.

A fi sanatos, a trai mai mult si mai bine este fundamentul tuturor optiunilor umane de la origini si pana in prezent. Instinctul de conservare este adanc inradacinat in structurile spetei umane si intr-un asemenea context nu trebuie sa ne surprinda straduinta omului de a afla pe calea observatiei ce ii este util sau dimpotriva nociv pentru hrana, pentru sanatate si pentru viata in general.

Foarte multi oameni au probleme de sanatate, dar nu se preocupa de ele decat atunci cand simptomele devin suparatoare si probabil boala este deja cronica.

Astazi avem posibilitatea sa evaluam starea de sanatate a organismului uman cu aparate performante – prin biorezonanta – cea mai revolutionara forma de depistare precoce a disfunctiilor precum si a factorilor cauzali, deoarece organismul uman este un sistem complex de energie si vibratii care atunci cand interactioneaza armonios sprijina si promoveaza starea de sanatate.

Biorezonanta este o metoda de testare a starii de sanatate care se bazeaza pe faptul ca organismele vii emit semnale elecromagnetice la nivel celular. Aceste semnale dirijeaza toate procesele biochimice din organism. Campul electromagnetic creat de aceste semnale este mijlocul prin care celulele comunica intre ele pentru a initia si regla diverse procese biologice.

Cu ajutorul informatiilor primite in urma testului de biorezonanta se pot lua masuri de prevenire a imbolnavirii fara sa se apeleze la medicamente, prin recomandarea de produse naturiste biocompatibile cu organismul, prin schimbarea stilului de viata, a alimentatiei etc. In cazul in care boala este deja instalata avem posibilitatea de a reduce efectele secundare pe care orice medicament le are si in acelasi timp sa ajutam propriul sistem imunitar sa lupte impotriva bolii.

Cu ajutorul acestui aparat se dau informatii despre starea de sanatate a pacientului fara a se pune un diagnostic. De exemplu, o persoana vine sa isi faca testul de biorezonanta pentru ca are probleme cu stomacul si vrea sa afle de ce, intrucat prin analizele efectuate la policlinica nu s-au descoperit cauzele. Cu astfel de aparat tocmai acest lucru se poate afla. La persoana respectiva ar putea fi prezenta unor paraziti, situatie in care i se recomanda un program naturist personalizat fara sa se apeleze la tratamentele clasice de deparazitare care sunt foarte agresive si devastatoare pentru organism.

Testul de evaluare al starii de sanatate prin biorezonanta se adreseaza tuturor oamenilor de la varste fragede pana la batranete, atat celor sanatosi cat si celor deja bolnavi. Este mult mai simplu sa faci un asemenea test prin care sunt evidentiate disfunctiile din organism la nivel celular, fara sa ti se ia sange pentru analize, fara sa fii iradiat cum se intampla la radiografii, fara sa fii spitalizat. Acest test dureaza aproximativ 30 de minute.

Testul de biorezonanta este totusi contraindicat persoanelor care au stimulator cardiac sau celor care sufera de epilepsie. Deasemenea exista situatii in care este nevoie de tratament de specialitate si ca atare il dirijam pe pacient catre un medic specialist corespunzator. In acest fel ajutorul nostru este major, pentru ca sunt destule persoane care nu realizeaza gravitatea bolii pe care o au si uneori ajung prea tarziu la medic.

Diana Palotas

consultant biorezonanta si tratamente naturiste