Consultatii biorezonanta

Medicina preventiva – medicina viitorului

n medicina cuantica boala inseamna dezechilibru energetic. Biorezonanta face parte din medicina energetica. Se bazeaza pe faptul ca fiecare celula in organismul uman genereaza un camp electromagnetic propriu.

Medicina energetica a inceput sa evolueze inca din anii ’30. In prezent dezvoltarea ei a luat amploare si au aparut aparate performante care preiau informatia de la celulele umane, o prelucreaza computerizat, o compara cu mii de etaloane si o transmit specialistului intr-o forma cunoscuta lui.

Se primesc astfel informatii pretioase despre starea de sanatate a pacientului. Boala se poate depista in faza incipienta, la nivel energetic, inca inainte ca aceasta sa se manifeste clinic. Este o metoda neinvaziva si nedureroasa. Se adreseaza tuturor varstelor.

Dupa un control cu unul dintre cele mai performante aparate de biorezonanta, cum ar fi Biospect 11, pacientul pleaca cu o imagine de ansamblu si detaliata a starii sale de sanatate. Se poate vedea unde este “veriga slaba”, se poate intra pe fiecare organ in parte si analiza. Rezultatele sunt scoasa la imprimanta si stocate in memoria calculatorului. Astfel se poate monitoriza evolutia fiecarui pacient in parte.

Tot prin biorezonanta se pot activa energiile naturale de vindecare si se poate stimula regenerarea energiilor care au devenit slabe.

Celulele comunica incontinuu intre ele.De la un dezechilibru energetic se poate ajunge la un intreg lant de afectiuni. De aceea e indicat sa depistam din timp orice dezechilibru.

Un vechi proverb spune : ” Cine nu isi face timp astazi pentru sanatate, isi va face timp maine pentru boala”
Pentru un control de specialitate, cu aparatul Biospect 11, ne puteti gasi pe Iuliu Maniu nr. 45, langa Catedrala Ortodoxa, la salonul Prana (= energie pozitiva, vitala).

Diana Palotas

consultant biorezonanta si tratamente naturiste