Consultatii biorezonanta

Terapia prin Biorezonanta cu BIOSPECT11

Unul dintre cele mai performante aparate de biorezonanta este INTROSPECT -11 cu ajutorul caruia se poate face investigatia functionala computerizata,dar si “ metaterapie” pentru fiecare organ in parte.

Ce inseamna metaterapie? Metaterapia este cel mai obisnuit tratament folosit in biorezonanta prin intermediul caruia frecventele patologice ale organelor pot reveni la normal intr-un interval de timp ce variaza in functie de severitatea afectiunii.

Orice fiinta umana emite in jurul corpului sau o radiatie electromagnetica ce contine informatii despre starea de sanatate a organelor, celulelor, tesuturilor proprii.

Cu INTROSPECT-11 exista posibilitatea de a capta aceste radiatii si de a le compara cu un etalon ( normalitatea ) stocat in softul calculatorului. Informatiile sunt culese cu ajutorul unui bioinductor magnetic ( casti ) , iar legatura dintre pacient si aparat se face prin intermediul unui laser special conceput.

Daca frecventa unui organ este patologica, principala metoda de tratament este terapia prin biorezonanta ( metaterapia ).

Intr-o singura sedinta se poate face terapie pe 5 organe diferite in cazul in care dezechilibrul este relativ nou.

Daca avem de-a face cu o afectiune cronica , situatie in care entropia din organul respectiv este mare, atunci vom avea nevoie de mai multe terapii la un interval de 3 zile intre ele si va fi vizat strict organul / structura afectat (a ).

De ce 3 zile? Nu vom interveni din nou inainte de acest interval pentru a permite corpului sa incerce sa corecteze singur dezechilibrele, prin terapie doar il stimulam sa isi foloseasca resursele proprii si sa ajunga la frecventa optima de functionare.

Important de retinut este faptul ca terapia prin biorezonanta este neinvaziva, nedureroasa, nu are efecte secundare daunatoare, este precisa , ea efectueaza corectia bio-energo-informationala tintit pe oraganul vizat si tocmai acest lucru face ca INTROSPECT sa fie diferit de alte modele din clasa sa.

Ea poate fi folosita ca tratament adjuvant in multiple situatii printre care:

  • preventia dezechilibrelor energetice ( imbolnavirilor )
  • cresterea imunitatii
  • pre si postoperator
  • dureri de orice tip
  • afectiuni ale organelor interne
  • afectiuni neuropsihice etc.

Aparatul INTROSPECT-11 este considerat varful de clasa din sfera aparatelor de acest gen, iar metaterapia este solutia optima pentru corectia dezechilibrelor energetice ce produc imbolnavirea.

Malanga Adelina

Bioterapeut si consultant produse naturiste